pocit života

pocit života

Občas se nám prostě jen chce 

smát, brečet, dívat se, být vedle

milujeme ty krátké chvíle

těch tisíc krátkých chvil

proč být sám sebou a topit se

v moři společnosti

každý svítíme ostatním

a nám je přitom taková zima 

máme strach, ó jaký my máme strach

a láska je jen schovanka, která vypluje

při přílivu tvých rtů

Autor Riscoperdo, 14.10.2023
Přečteno 105x
Tipy 8
Poslední tipující: RadekČ, IronDodo, J's .., Psavec, Pablo Kral, Bufik, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.."a láska jen schovanka, která vypluje
při přílivu tvých rtů" - to je zaznamenáníhodné! ... :-D*

14.10.2023 22:08:20 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí