Už dlouho jsem nepsal básně

Už dlouho jsem nepsal básně

Anotace: Když opět potkáš lásku.

Už dlouho jsem nepsal básně

verše se mi popletly

inkoust vyschl v kalamáři

bílé listy zežloutly.

 

Pak jsem potkal tebe

jenom tak, náhodou

a já toužím popsat nebe

vzorci lásky na druhou.

 

Ležíme v trávě vedle sebe

oblaka plují po obloze

chci dotýkat se tebe

a podmanit se tvé touze.

 

Chtěl bych přivonět

k tvým vlasům

a pít z tvých rtů

roztáhnout tvůj klín

a pronikat ke tvým snům.

 

Snad opět začnu psát básně

tak jako dříve kdys

o lásce a milování, o ženě

tou básní Ty - byla bys!

Autor neandrtalec, 16.10.2023
Přečteno 92x
Tipy 10
Poslední tipující: Barčík, Marťas9, Psavec, IronDodo, Žluťák, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) To by bylo fajn psát dál básně,... Jde ti to :)

17.10.2023 09:24:36 | Barčík

OOOOOOOOOUUUUUUUUUU!!!!
Zas chci k tobě do jeskyně... když i ty...toužíš po jeskyňce...:-)*

16.10.2023 14:41:17 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí