vyznání

vyznání

Anotace: zamiloval jsem se do naší ekonomikářky a už jsem to nemohl dál tajit..

tohleto je paní profesorko
moje lásky vyznání
jen kvůli Vám naučím se vyplnit
i daňové přiznání

co to říká tahle kráska?
logistika? statistika?
politika fiskální?
všechno tohle dohromady
hrůzu děs mi nahání

i když tomu nerozumím
všechno našprtat se zkusím
jen pro jiskru co v oku září
jen pro Váš úsměv na tváři

statky hmotné povahy
složím k Vaším nohám
do životní rozvahy
dávno už jsem zaúčtoval
srdce své na stranu dal
Autor shaamot, 31.03.2007
Přečteno 630x
Tipy 1
Poslední tipující: pigeon
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A mě se tato tolik jako ostatní nelíbí.

11.06.2008 00:01:00 | Šantir

moc dobré, ale od třetí sloky se sype...

16.04.2007 21:25:00 | Ariana (Lori)

Je to moc hezké, má to šmrc a vtip

03.04.2007 19:27:00 | Floweret

Koukám, že to vypadá na dlouhodobý závazek. Jen rozvahu, hochu, jen rozvahu!

31.03.2007 16:17:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí