Syn Váhy je Venuše

Syn Váhy je Venuše

Ve tři ráno
se dívá oknem Jupiter

Bolí mě tělo
kosti
a nemohu spát

Venuše se těší přijít za jiter
ale jen atlas na notebooku
se smí k jasu znát
a já

nemohu vstát


Kdybych vstal a byl mlád
šel bych rád k oknu východnímu
jestli aspoň zahlédnu
planetu mých ztrát

I moje přišla na svět
znamením jejich tónů



Teď …

cestuji časem

vždyť instaloval jsem
aplikaci
abych spatřil nebe
v její konstelaci

Trochu z toho zebe že jsem
jak noční ptáci

a za chvíli

Orion

že také jednou vstanu jako on

Jednou vstanu a budu ležet v létě
To ani tvé hvězdy nezůstanou opuštěny
I já mám svou Venuši
ve znamení kde naleznete
večernici bolestí rozjitřených

jak jsem chtěl být z Marsu
než došlo k poruše

A vzniklo to

Lásky

syn Váhy je Venuše
Autor J's .., 16.10.2023
Přečteno 93x
Tipy 14
Poslední tipující: martinaV, Žluťák, Anfádis, Psavec, šerý, kozorožka, Ophelia81, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí