Barbiena

Barbiena

Tolik let už uplynulo

Přesto si občas vzpomenu

Jak si se mnou osud pohrál

A do života poslal mi Barbienu

 

Nebýt tenkrát její mámy

Zřejmě bych ji nepotkal

Nemusel bych se pak trápit

S Amorem bych se neutkal

 

Byl to blesk z čistého nebe

Prožili jsme krásné chvíle

Ještě teď mě z toho zebe

Dal jsem si však vysoké cíle

 

Měl jsem jí hned plnou hlavu

Vídal jsem ji v šerém stínu

Hledal jsem ji v každém davu

Srdce měl jsem jako v mlýnu

 

Udělal bych pro ni všechno

Lásku její chtěl jsem cítit

Prstenem od Tiffanyho

Chtěl jsem jen náš vztah rozsvítit

 

Dárek udělal jí radost

Slzy po tvářích jí tekly

Když však řekla to, co řekla

Už mé srdce do bažiny vlekly

 

Nesmíš se do mě zamilovat

To byla ta hořká slova

Kamarádství cenila si

Já však trhal křídla Amorova

 

Přátelství už dávno vyprchalo

Nedávám jí to za vinu

Zkušenost to byla cenná

Abych více nehledal si Barbienu.

Autor fisus, 16.10.2023
Přečteno 77x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, MatyhoZmaty, IronDodo, Fialový metal, Psavec, Anfádis, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citlivé a křehké.

17.10.2023 20:04:28 | mkinka

A bohužel pravdivé. Děkuji ti :-)

17.10.2023 22:09:51 | fisus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí