Chraň lásku svou

Chraň lásku svou

Anotace: ...

Chraň lásku svou jako květ v zahradě,

pečuj o ní, ať o svou krásu nepřijde

Buď jí oporou, když se jí svět zdá tvrdý,

ať se v Tobě vždycky bezpečně cítí

 

Nech rozskvést ve své plné kráse,

ať se v ní Tvá láska a vášeň odráží

Chraň ji před vším, co jí může ublížit,

ať v Tobě pokaždé najde útočiště

 

Chraň lásku svou jako poklad vzácný,

vytvoř spojení, která bouřím odolá

Buď věrným strážcem, který lásku střeží,

ať se nikdy tohle osobní zlato neztratí

 

Chraň lásku svou, písně jí zpívej,

ať tóny lásky Tvé srdce rozehřejí

V chladných nocí a černých dní hřejí,

na každém Tvém kroku Tě provází

 

Chraň lásku svou jako křídla andělů,

v jejich náruči plném něhy se nech unášet

Ať Ti sílu dává a jas Tvýma očima,

chraň lásku svou, neboť v ní je síla Tvá 

 

Autor Misha, 17.10.2023
Přečteno 78x
Tipy 12
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, mkinka, Frr, Barčík, Žluťák, Anfádis
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná gradace, Mišulko... poslední dvě sloky jsou TOP...
zpívat písně lásce... tónem lásky, kterej nikdy nemůže bejt falešnej...to je nádherná představa...
Krásně se měj dnes, kamarádko milá...

17.10.2023 11:24:37 | cappuccinogirl

děkuji moc, tóny lásky mě opět oslovily a inspirace ke mně v plné síle dorazila:-)
Měj krásný večer, kapučínko milá:-)

18.10.2023 20:03:01 | Misha

Krása :) ST!

17.10.2023 09:20:25 | Barčík

děkuji moc, moc si toho vážím:-)

18.10.2023 20:01:15 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí