Mám o Tebe strach

Mám o Tebe strach

Anotace: ...

Mám o Tebe strach, můj milý,

slova mi docházejí, jakživ je smuh

Tvá přítomnost je křehká jako sklo,

zahaluje mě temnotou jako zlověstný oblak

 

V očích Tvých bolest a strádání vidím,

srdce se mi na pověstnou stránku stahuje

Tvůj zápas a touhu po svobodě cítím,

často Ti myšlenkou jsem v hlavě odezvou

 

Mám o Tebe strach, jak bych Ti to řekla,

jak Ti pomoci, jak uklidnit Tvůj smutek?

Možná jsou má slova jen malou útěchou,

ale vím, že je třeba přetvořit zlu Tvou příchuť

 

Nechci, abys se utopil v moři svých obav,

chci tu být pro Tebe vždycky a stávajíc

Můj milý, objímej se svou sílou a odvahou,

společně překonáme každou těžkost i běh života

 

Mám o Tebe strach, ale také věřím v Tebe,

že najdeš cestu ke svému vlastnímu světlu

Budeme se držet pevně, jako dvě ruce v objetí,

abychom společně vstoupili do světa štěstí

 

Tak nezapomeň, můj drahý, že nejsi sám,

máš mě a mou lásku, v kterou tvrdě věřím

Spolu se vydáme na cestu života dlouhou,

ať mám o Tebe strach, necháme ji jít stranou

Autor Misha, 18.10.2023
Přečteno 102x
Tipy 7
Poslední tipující: Anfádis, IronDodo, Žluťák, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí