Pod javorem

Pod javorem

Anotace: ...

...

Do trávy ulehám, i když tak studí

a na zemi padají zlaté talíře

a jen tak přemýšlím kdo mě tu vzbudí,

když obdiv svůj skládám k nohám mistra malíře...

 

Zlatem a krví strom je tu pokrytý,

jako by smál se tu ve slunci a přitom krvácel ,

hromadou bolesti má kořeny přikryty

to jak jsem se pod ním tolikrát převracel...

 

Spolu jsme líhali a hleděli v listoví,

však minuli s podzimem ty voňavé chvíle,

snad jednou Ti barvami ten příběh vypoví,

že chybí mi na duši Tvé doteky milé...

 

 

Autor chalcedon, 18.10.2023
Přečteno 110x
Tipy 10
Poslední tipující: Vicrama, Anfádis, Kan, MatyhoZmaty, Žluťák, Bufik, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za komentáře

18.10.2023 16:27:10 | chalcedon

Hezké

18.10.2023 15:22:46 | MatyhoZmaty

Pěkné, líbí se mi

18.10.2023 14:47:55 | Bufik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí