Šíponoš

Šíponoš

… a potom co se vzdálil od ní
zavřel se ve skle v domě
a vzdálil se i od všech lidí
už ho víckrát neuvidí

se střepem v kleci
jak žít svorně ?

ze snu se zle v noci budí
nazuje boty
nevstane

a střep co tep na hrudi studí
led srdce
do tmy dá a lásce ne

s vyrvaným ledem smutek žije
ale on boty nenazuje

a který z nich je na tom líp
když v patě nese věčný šíp ?
Autor J's .., 19.10.2023
Přečteno 63x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, RadekČ, Marten, šerý, Sonador, Ophelia81, Žluťák, mkinka, IronDodo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí