Šíp

Šíp

Anotace: :)

V očích Tvých se jiskří nebesa
dívám se do nich a zřím hvězdy
srdce mi láskou zaplesá
snad to bude trvat navždy.

Život však není pohádkou
je jenom dějem v určitém čase
Amor si jen tak namátkou
vybral svůj cíl a to nás, zase.

Šíp projel srdcem až to zabolí
doufám, že máš to stejně
mozek do toho chvíli blábolí
tak hlavně neproklej mě.

 

Autor Ďábel sám, 20.10.2023
Přečteno 96x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, martinaV, cappuccinogirl, Sonador, o3_gambit, Marry31, Marťas9, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí