Love is, heart

Love is, heart

Anotace: ...překvapení pro cizinku, ač zase unikla mi

 

 

Love is an angel

 

with the sky

 

on merry-go-round

 

 

 

 

Love is your sun

 

 

in dark eyes

 

so shine

 

 

Love is a touch

 

 

 

 

... of melancholy and sorrow

 

 

Love is an amorous bird

 

 

flyin‘ lightly

 

 

 

 

Oh, you follow…

 

 

Autor J's .., 21.10.2023
Přečteno 98x
Tipy 6
Poslední tipující: Žluťák, CULIKATÁ, Ophelia81, Anfádis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí