Lásce

Lásce

Anotace: Z deníků 2023

Hodně Ti toho dlužím.
Sním i vím.
Nepíšu smutně
i žádné drama.

Dáváš sebe
v upřímném listu podzimu.
Vše je moje vina
a občas plná splínu.

Může být člověk workoholik jiný?
Stydím se,
že práce nás dělí.
Já v plném chvatu,
chytám Achillovu patu.

Daně, odvody i dluhy.

Já vím.
Veliká odmlka z mé strany bolí.

Asi nejsem normální,
že nejen pět dní je pracovních.

Padají verše,
zapadají sny.
Dny bez času.

Už zas letím
a vím, že ztrácím noblesu.

Hladím za to,
že držíš mě,
když sebe neunesu.

Jsem žena,
co ztratila hodně kvůli času.

Nebylo to schválně.

Miluji tě.

Povzbuzuješ mě
v romancích něhy.

Zůstaň na dotek.
Ach, drahý.
Autor mkinka, 22.10.2023
Přečteno 96x
Tipy 25
Poslední tipující: chalcedon, mravenec, Anfádis, jort1, kozorožka, Marťas9, Kan, šerý, IronDodo, Misha, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska, láska prečo nás trápiš, veľmi pekné

22.10.2023 21:21:15 | IronDodo

Děkuji za podporu

22.10.2023 21:38:16 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí