Když láska schází

Když láska schází

Anotace: ...

Když láska schází a srdce se chvěje,

cítíš prázdnotu, která v duši žije

Jde ztracená píseň, uhaslé světlo v noci,

všechny emoce nyní byly do ticha zavřeny

 

Chybí Ti sladké doteky a jejich vůně,

pocity, které v srdci žár vzbuzují

Není tu teplo, které srdci rozpaluje,

cítíš se ztracený v nekonečné šíři duše

 

Když láska schází, všechno se zdá méně krásné,

smutek proniká každou myšlenkou a krajem

Vzlykáš do větru a voláš jméno drahého Tvého,

přesto láska se zdá být tak daleko

 

Ale časem, drahý můj, věř mi, to projde,

v tichých chvílích budoucnost stále se nebude ptát, co prošlo

Láska se objeví v nejočekávanějších souzněních,

všechny ty slzy se znají, že Tebe pouze posílí

 

Když láska schází, může to bolet a trápit,

ale v temnotě se ukazuje, jak světlo září

Zůstaň silný, otevřený a věř ve svoje srdce,

když láska se ztrácí, nové příběhy na Tebe čekají

 

Tak přijmi tu bolest jako součást svého putování,

když láska schází, najdeš ji znovu na konci své cesty

Tvé srdce, které utrpělo, znovu začne tlouci,

když láska se vrátí, bude nejkrásnější vítězství

 

Takže neztrácej naději, nechte lásku znít,

když láska schází, nech se jejím proudem unést

Věř v sílu lásky a doprovázej ji v každém kroku,

ať se Tvoje srdce znovu radostí a vzrušením naplní

 

Toto je píseň pro ty, co lásku ztratili,

kteří se v bolesti a osamění našli

Když láska schází, buď trpělivý a vydrž,

ať Tvoje srdce opět najde lásku s nádhernou vůni

Autor Misha, 23.10.2023
Přečteno 92x
Tipy 9
Poslední tipující: torka, cappuccinogirl, mkinka, Lexi, Anfádis, Jupiterka, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherný text, moc za něj děkuji.

23.10.2023 07:47:33 | Jupiterka

není zač děkovat a jsem ráda, že Tě tento text oslovil:-)

23.10.2023 20:17:11 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí