Láska cestu zná

Láska cestu zná

Anotace: ...

Láska cestu zná, jak dávno již vím,

poutníkem srdce mého stává se

Kdekoliv jsem, tam se nachází cíl,

ve vzduchu láska se plíží a šeptá

 

Nemá hranic, láska překonává vše,

mým průvodcem je na životní pouti

Cestou mi dává sílu a víru,

láska mé srdce k novým dveřím vede

 

Někdy má úsměv, jindy slzy v oku,

vždy však čistá a nekonečně krásná

Jsem nejšťastnější, když s ní mohu být,

láska mě plnou vášní naplňuje

 

Cestou lásky svět objevuji,

jsem vděčná za každou chvíli strávenou s ní

Všechny překážky mi překonat pomáhá,

láska mými křídly mou duši vyvýší

 

Poutníkem lásky svět se mi mění,

krása a radost stále se rozhořívá

Nechť láska mě na každém kroku provází,

v ní nacházím svou nejhlubší touhu

 

Láska cestu zná, mé srdce jde vpřed,

světlem i ve tmě mě osvětluje

Nechť se její síla vždycky rozlévá,

láska mě provází jako věčná hvězda na obloze

 

Tak pokračuji na cestě za snem,

láska mým průvodcem a spojencem věrným zůstává

Nikdy mě neopustí, vítězí nad vším,

láska stále se mnou cestuje

Autor Misha, 24.10.2023
Přečteno 79x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Presne keď človek chce vždy si cestu nájde

24.10.2023 09:24:26 | IronDodo

ano, přesně tak, když člověk chce cestu k lásce nalezne:-)

24.10.2023 19:12:03 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí