Noc a jej biele miesta

Noc a jej biele miesta

Anotace: -

Vlastných myšlienok dotýkam sa,
ako niekoho, s kým sedíš
v kine minútu pred polnocou.

Pod prstami struna sa rozzvučala
znie sladko, presladko
napätá do prasknutia.

Rovnako sa chveje tvoje telo.
Večer nás spája svojím chladom
po pamäti hľadám tvoje biele miesta,

na ktorých svietia kvapky,
ako chladná voda
v orosenom džbáne.

Potom, keď svitá
hľadám tie biele miesta,
akoby ich nikdy nebolo.

Autor IronDodo, 24.10.2023
Přečteno 84x
Tipy 17
Poslední tipující: jort1, mkinka, cappuccinogirl, Sonador, Ophelia81, Psavec, šerý, Žluťák, RadekČ, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St.

25.10.2023 17:20:13 | mkinka

dík kamarát

24.10.2023 18:13:31 | IronDodo

Pěkná, kamaráde:)

24.10.2023 10:55:38 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí