U tvejch nohou

U tvejch nohou

U tvejch nohou jsem ležela,

nesklopila jsi svůj zrak,

jenom mě dál překročila,

jako opuštěný starý vrak.

 

Plnou náruč obětí,

jsem nesla na tvůj dvůr,

zůstala jen košile,

plná nočních můr.

 

Až se znovu odvážím,

vidět lásku přes to trápení,

snad nebude slzavé,

naše další setkání.

Autor Vicrama, 24.10.2023
Přečteno 135x
Tipy 16
Poslední tipující: mravenec, V.N.Losinský, Marten, IronDodo, Psavec, RadekČ, narra peregrini, Žluťák, šerý, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prajem ti nech ti to vide s láskou

24.10.2023 18:29:09 | IronDodo

.. možná jednou a když ne, můžu o tom aspoň psát

24.10.2023 18:56:57 | Vicrama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí