Vychazka

Vychazka

Anotace: ...

...

Šlépěje barevné občas vítr rozfouká

a slova naděje, ozdobí ruměnce šípků,

pak dříve než se ta nádhera okouká,

zbyde z ní jenom pár ledových střípků...

 

V obraze nádhery tohoto světa,

nechám své bytí jen tiše si plout,

chvíli už nedýchám jak do mě se vplétá,

konečně mohu své starosti s úlevou zout...

 

Čekanky u cesty zdraví tu poutníka,

vždy ve mě zůstane ,jejich pohled poslední,

nad všecičkou nádherou až se srdce se zalyká,

snad budou tu zase, až jednou se rozední...

Autor chalcedon, 24.10.2023
Přečteno 103x
Tipy 18
Poslední tipující: Jan Kacíř, martinaV, IronDodo, Marten, Sonador, CULIKATÁ, Psavec, Žluťák, Vicrama, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za komentáře

24.10.2023 17:54:13 | chalcedon

Moc krásná .

24.10.2023 15:13:00 | CULIKATÁ

.. odložit si a být ..

24.10.2023 11:48:24 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí