taková jakou bys chtěl

taková jakou bys chtěl

Anotace: naštvaná? nebo spíš zklamaná? zklamala jsem tebe, nebo spíš sebe ?

nejsem naštvaná na tebe
že chceš být radši s nimi
jsem naštvaná na sebe
že nejsem ta
která je zábavná
která je vtipná
která je hezká
kterou miluješ
s kterou chceš být.
Autor torka, 24.10.2023
Přečteno 97x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Anfádis, mkinka, o3_gambit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí