Modlitba

Modlitba

Anotace: Přátelství je někdy silnější než láska.

 

Až ti bude nejhůře

a láska tě krutě zradí

pak příteli podej ruce

vnímej slova, co hladí.

 

S bolestí v srdci odpouštíš

láska někde zbloudila

vroucně se za ni modlíš

aby v srdci opět ožila.

 

I kdyby byla tak daleko

a všechny hvězdy bys objal

pro tebe, pro lásku, pro všechno

své srdce bys opět rozdal.

 

Z dálky tě zdravím příteli

ze srdce lásku posílám

z prachu hvězd stvořenou

ať není nikdo nikdy sám.

 

 

 

Autor neandrtalec, 27.10.2023
Přečteno 97x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Psavec, Marťas9, šerý, cappuccinogirl, o3_gambit, Fany, IronDodo, Anfádis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow...souzním s každým řádkem, slovem, písmenkem
Krásný den tobě...

27.10.2023 11:15:46 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí