Kde jsi

Kde jsi

 

Nesčetně vroucných polibků padlo na moje tváře,

který je ten pravý, prstem nikdo neukáže.

 

Hledat už se nesnažím i když snít nemohu přestat,

nadějně věřím, že potkáme se na tých cestách,

tam pohled mluví víc nežli naše slova vlastní,

ztrácí se tam za rohem, málem každý básník.

 

Tam do kapes schováš dopisy, napsané jen pro mě,

přineseš kvítí ze zahrad jenž nepatří tobě,

daruješ mi úsměv, leč není pro den vhodný,

kde jsi lásko má, počítám tvoje kroky.

 

Autor Vicrama, 27.10.2023
Přečteno 93x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Marťas9, Žluťák, Psavec, J's .., mkinka, o3_gambit
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... a přijde on a bude hodný, pěkné

27.10.2023 12:38:58 | J's ..

... to by musela přijít spíše ona a být hodná :)) děkuji

27.10.2023 12:48:37 | Vicrama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí