Láskopád

Láskopád

Anotace: ...

Láskopád, jak krásný je,

všechny smutky přemáhá, jak mocný je

Srdce se na vlnách štěstí vznáší,

když do něj lásky bez přestání proudí

 

Jako vodopád nezadržitelný se na nás řítí,

láskou nekonečnou nás zasypává

Všechny starosti a bolesti odplaví,

do našich duší novou sílu vlévá

 

Láskopád, jaké jsou Tvé barvy,

rozkvétáš v nás nadějí a radostí

Tvůj proud nás do neznáma unáší,

kde se v objetí lásky ztrácíme

 

Jsme překypující emocemi,

když se láskopádem necháme vést

Cítíme, jak se srdce rozpíná,

v našich očích se štěstí zračí

 

Láskopád, jak moc Tě potřebujeme,

Tvůj dotek nám dává sílu a naděj

S Tebou se cítíme živí a plní,

jako bychom tančili na oblaku

 

Ať se láskopád nikdy nezastaví,

ať nám lásku stále přináší

Žijme v jejím objímání napořád,

v tom nádherném láskopádu, co nás spojuje

Autor Misha, 28.10.2023
Přečteno 74x
Tipy 8
Poslední tipující: Kan, IronDodo, Frr, Žluťák, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí