S Tebou kráčím dál

S Tebou kráčím dál

Anotace: ...

S Tebou dál kráčím, můj milý průvodce,

jsi mým světlem v temnotě

Tvůj úsměv mě nabíjí, posiluje mě víc,

s Tebou na cestě nemohu propadnout tíži

 

Tvá něžná slova mé srdce po celý den hřejí,

s Tebou se cítím silná, žádné překážky nevidím

Krásou Tvou jsem okouzlena, jako slunce záříš,

Tvá láska mě obklopuje, je mým největším štěstím 

 

S Tebou dál kráčím, ruku v ruce jdeme,

naše srdce spolu nádhernou melodie tvoří 

Tvá náklonnost mě posiluje, motivuje mě vpřed,

s Tebou se cítím bezpečně, jsem ochráněna jak ve skrýši 

 

Tvá přítomnost mi odvahu a naději dodává,

věřím, že spolu dokážeme překonat veškeré výzvy

Jsi mou pravou oporou, můj největší životní dar,

s Tebou dál kráčím, plním si svůj sen na Tvé straně

 

Bouřky, větry a nepokoje přichází,

s Tebou stojím pevně, nic mě nezlomí ani nerozdělí 

Láska naše největší, nebeská a nekonečná,

s Tebou dál kráčím, ať nám život hraje co chce 

 

Při našich společných krocích se mění svět,

s Tebou dál kráčím, tys ten, kdo mě doprovází

S Tebou poznávám krásy, které nemají konce,

s Tebou dál kráčím, neboť Ty jsi můj jediný zásadní smysl

Autor Misha, 29.10.2023
Přečteno 70x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, Frr, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Buď osudu vděčná za takového průvodce, Mišulko...joooo, ale taky si pohlídej, aby i on byl...vděčnej všem svatejm...za poklad, co má v tobě:-)*

29.10.2023 10:29:56 | cappuccinogirl

jsem osudu vděčná, že mám takového průvodce životem, někdy to s ním nemám jednoduché, ale i když to nedává najevo, myslím si, že je mi hodně vděčný za to, co pro něj dělám, kapučínko:-)

29.10.2023 18:40:17 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí