Slunce

Slunce

Anotace: Z deníků 2023

Kdo mě pohladí?
Paprsek srdce Tvého.
Kdo mě dá ruku?
List od nesmělého.

Jádro podzimu
bere barvu od týlu.
Ach, drahý.
Dívejme se nahoru.
Nemysleme na smůlu.

Nějak bylo i bude.
Možná méně píšu,
ale netrucuji.

Listům lásky
dávám křehkou naději.
Nezapomeň mezi řádky.
I přes dálky Tě miluji.

Jsem melancholik,
co hoří nadějí.
Už abychom se viděli.

My dva a podzimní stromy.
Zvukomalba přeci hladí.
Jako paprsků zamilování.

Pusu, prosím.
Na usmíření.
A pak oáza já a Ty.

Roky miluji tě
a skládám si Tě do věty
i v nedosažení
hýbeš múzou
a dáváš v bázni trumpety.
Autor mkinka, 29.10.2023
Přečteno 136x
Tipy 26
Poslední tipující: Akrij8, Misha, o3_gambit, IronDodo, Psavec, Anfádis, cappuccinogirl, jort1, Fialový metal, RadekČ, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné:)

30.10.2023 08:36:10 | o3_gambit

Děkuji moc.

30.10.2023 09:32:22 | mkinka

Děkuji moc.

30.10.2023 09:32:22 | mkinka

někdo ti podá kopretinu

29.10.2023 10:25:38 | jort1

Děkuji mockrát za podporu básně a mám radost.

29.10.2023 10:28:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí