kdo nosí pánský parfém

kdo nosí pánský parfém

kamaráde
já měl tobě vyprávět

příběh jiných šťastných let

než kde cestuje vítr
na kopcích elektráren

ale místo toho jak roztáčet květ

země do rulet

zářil mi na srdce modrý diadém


kdežto ta tvá pozná žes jindy
se mnou v hospodě nepil




tož kamaráde
barva byla vždycky dobrá
červená nebo černá

ta bílá nula se mi vyhnula

ale ty pozdě chceš roztáčet na displeji obraz
že tahle kráska ve fólii z plastu
miláčka vyzula





víš
jak cestoval jsem
oči

nachladil mi vítr

dáš si vína litr
myslíš
vrátí ti sílu do tvých žil

a žabky naskáčou po hladině že plast se rozlomil

teď doteky na něj nejdou viď?

pršelo a nic nemrzí

vždyť na ledech jedou i jiná poprsí!

i já ty vločky černovlásek sbíral
ve větru na sebe
jak anděl s nimi býval ať víc nic nezebe

když do ňader se nořil
ukrást chtěl diadém

a za něj si koupit doprovod

na noci i den

profesionálky

ty nosí pánský parfém


… než vítr elektráren tě vezme do holky
Autor J's .., 29.10.2023
Přečteno 80x
Tipy 11
Poslední tipující: RadekČ, IronDodo, Ophelia81, narra peregrini, Psavec, Žluťák, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí