S Tebou hlavu ztrácím

S Tebou hlavu ztrácím

Anotace: ...

S Tebou hlavu ztrácím, lásko má,

Tvůj dotyk mi rozum ohromně vzal

V Tvých očích ten záblesk, co nedal spát,

v nich světlo, které mou duši rozjasní

 

S Tebou hlavu ztrácím, srdce mé,

Tvůj úsměv mě sladkou touhou naplňuje

Každé Tvoje slovo mě do jiného světa zve,

mé myšlenky se v Tobě tak snadno ztratí

 

S Tebou hlavu ztrácím, můj milý,

Tvá něha mi křídla dává, abych mohla do nebe vzlétnout

Jsi můj vzduch, který mi život dává,

věčně po mé straně Tě mít toužím

 

S Tebou hlavu ztrácím, v každém okamžiku,

Tvůj polibek je jako nekonečná řeka

Ve Tvé náruči se bezpečně cítím,

v našem spojení mám dokonalou moc

 

S Tebou hlavu ztrácím, drahý můj,

nezajímá mě to, co ostatní říkají

Jsme spojeni tak hluboce až do dna,

naši lásku nic nemůže zničit

 

S Tebou hlavu ztrácím, miláčku můj,

pro Tebe bych byla ochotna slunce zachytit

Naše cesty se nikdy nerozejdou,

jsme jedno tělo, jedna duše, pevně srostlí

 

S Tebou hlavu ztrácím, a přitom vím,

že jsi to Ty, kdo mi nejlépe rozumí

Naše láska je tak silná, tak vím,

že s Tebou je v mém životě všechno v pořádku

Autor Misha, 30.10.2023
Přečteno 132x
Tipy 6
Poslední tipující: cappuccinogirl, IronDodo, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí