Málo mám lásky Tvé

Málo mám lásky Tvé

Anotace: ...

Málo mám lásky Tvé,

bez Tebe srdce mé trpí

Tvé oči jako jasné hvězdy září,

mé štěstí je s nimi neustále spojen

 

Tvé rty jsou jako voňavý květ,

dotekem Tvým mě do jiného světa unáší

Mé touhy a sny ve Tvých polibcích spočívají,

bez nich by moje existence zahynula

 

Tvůj smích je melodií mých dnů,

pro něj bych všechny brány snů překonala

Tvá něžnost mým srdcem postupně proudí,

díky ní má láska nikdy nezestárne

 

Málo mám lásky Tvé, to je pravda,

ale když jsi se dotkl mého srdce, změnil jsi má měřítka

Jsi mým světlem mou oporou, mou vůní,

bez Tebe bych temnotami osamění bloudila

 

Láska Tvá je nekonečná a věčná,

září jako slunce a pranýří tmu dávnou

Tak málo mám lásky Tvé, ale vím,

že s Tebou je můj život naplněným snem

 

Tak přísahej mi, můj anděli krásný,

ať Tvá láska navždy nezničitelným plamenem zůstane

Málo mám lásky Tvé, ale je to nejcennější bohatství,

v ní najdu svůj domov, můj ráj nekonečný

Autor Misha, 31.10.2023
Přečteno 71x
Tipy 7
Poslední tipující: cappuccinogirl, IronDodo, Žluťák, o3_gambit, Luko tulák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj, milé to čtení, připomíná mi to mou milou...

31.10.2023 06:03:30 | Luko tulák

Ahoj, jsem ráda, že jsi se u mne zastavil a tím Ti připomněla Tvou milou...

31.10.2023 06:12:31 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí