Láskoproud

Láskoproud

Anotace: ...

Všechny city v mých žilách proudí,

řekou lásky, neklidnou a širou

Tělem mi táhne sladce, jemně,

síla Tvého jména mě poutá 

 

Láskoproud mi srdcem prochází,

rozpíná se v duši a zároveň mrazí

Jako vítr v oblacích se plaví,

nesmírnou sílu má a k sobě mě volá 

 

V oku Tvém vidím nebeské záře,

city pak mé srdce naplňují 

Jak splýváme ve vzájemném objetí,

lásku cítím až do samotného nitra

 

Láskoproud se vine neobyčejně vysoko,

propojuje nás dva v jedno tělo

Bezpochyby patříme k sobě,

jedině takto dokážeme zářit před světem

 

Láskoproud svou silou lásku obnoví,

hřejivě tepe můj život znovu a znovu

Nech mě tedy plout tímto proudem věčným,

ať směřuji k Tobě, mé jediné štěstí

 

Láskoproud je cesta, kterou jdeme,

šťastné jsou srdce, která se milují 

Nechť nás tento proud unáší dál,

až do konce věků, v našem společném hradu

 

Láskoproud je životní esence,

symbolem opravdového spojení duší

Buďme spojeni láskou, věrní a nezlomní,

vzdáleným horizontům takto připomínáme svou sílu

 

Láskoproud je můj poutník ve tmě,

rozptyluje strach, sladce mi v těle hoří 

Díky němu láska ve mně roste,

jako oheň plápolá a životem mě osvěcuje

 

Láskoproud je posel lásky a naděje,

rozumí tajemstvím a vzdálenostem světa

Spojuje nás v jedno, mocně a trvale,

ať láskoproud naší cestou zůstane dále

Autor Misha, 01.11.2023
Přečteno 123x
Tipy 10
Poslední tipující: cappuccinogirl, MatyhoZmaty, Frr, o3_gambit, Žluťák, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je nádherné...MOc hezké a krásná přirovnání.

13.11.2023 05:07:45 | Tvá Sestra

děkuji Ti vřele, Tvá slova mě hřejí...

13.11.2023 06:28:40 | Misha

Jsi básnířkou Lásky samé, v níž Světlo jasné krásy plane.

13.11.2023 06:30:45 | Tvá Sestra

píšu s Láskou a od Srdce, tak jak to v sobě cítím...

13.11.2023 06:33:30 | Misha

Ano vím :-)

13.11.2023 06:34:43 | Tvá Sestra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí