Písmenka lásky

Písmenka lásky

Anotace: i v lásce se může něco pokazit

 

Dvě klávesnice a NET nás pojí

na displeji písmenka se rojí

psala jsi "lásko" malými

a přesto mi přišla velkými.

 

Psala jsi pravdivě "miláčku"

jako nebe bez mráčku

srdce své na dlani mi dala

oči sis teď vyplakala.

 

Nahlas jsi psala "miluji"

a já teď tiše lituji

že psal jsem "lásko" velkými

a tobě přišly malými.

 

 

Autor neandrtalec, 01.11.2023
Přečteno 136x
Tipy 15
Poslední tipující: chalcedon, nehledaná, IronDodo, Anfádis, MatyhoZmaty, IkkarisKa, blues, Luko tulák, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wow

01.11.2023 08:30:04 | cappuccinogirl

Příjemné, krátké a každý to zná a díky tomu může Tvou báseň pochopit a procítit.

01.11.2023 07:36:35 | Luko tulák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí