Vždy si iba ty

Vždy si iba ty

Anotace: -

 

Krása s vôňou violety
v lesku kvetín a váz
biela tvár, čierny vlas,
to vždy si iba ty.

Našiel som jantárové brehy,
našiel som vavríny a magnólie
srdce, ako guľa o guľu bije
našiel som život, plný nehy.

Všetko okolo je také jasné
často zdá sa,
že žitia krása
píše tie najkrajšie básne.

A život iba letí, letí
také sú jesenné návaly
tu sme sa v parku hrávali
kam podeli sa malé deti.

Krásny svet mladosti,
každý má v sebe veľkú záhadu
v duši útly kvet, v srdci veľkú záhradu
mĺkvej vrelej ľúbosti.

I tebe podám krásne kvety,
ktoré z láskou ruky vily,
aby z kvetu v tej chvíli
ostala si vždy iba ty.

 

 

 

Autor IronDodo, 01.11.2023
Přečteno 92x
Tipy 19
Poslední tipující: Marťas9, RadekČ, Anfádis, Frr, Fialový metal, Psavec, o3_gambit, Vivien, narra peregrini, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ďakujem za milé krásne slová

02.11.2023 05:32:58 | IronDodo

Krásná pohlazenka... do snů mně doprovodí... krásné se budou zdát... o lásce vyprávět... slovy trubadůra:-)*

01.11.2023 20:59:03 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí