lekavé piksly

lekavé piksly

bolest nosí v hlavě člověka
stále na něho myslí

ona jeho krví protéká
svou krev dávám do jedné i druhé piksly

už se plní po okraj
i jediný trn tvoří knot
ještě počkej
až ztuhne

rozehraj

ať plamének myslí na ligot


bolest nosí v hlavě člověka
v roztříštěných kostech je mi zima
doma na ně už ani pes neštěká

kéž by mě zasypal sníh …

u rozlitého stína




spoután ležel jsem dlouho na posteli
v nemocnici střežili mé tělo

když pozdější dotek chodidly znal šero
jako jaro když sníh rozmydlí

a já sebou cukal
řval
injekce mé žíly protínaly ale jen když noc

ve dne mi do úst roubík daly
už se hochu musíš dotknout země !

lekavý syndrom si i bídné svaly ponechaly

a tak jsi i dnes beze mě a stejně

bolest dál nosí v hlavě člověka
a nejen v hlavě
i v srdci

už dušičko leť

zde tě nic nečeká

že já jsem fotbalista že odkopávám své piksly ?


zdeformované piksly jsou mé nohy ze železa
také by ses bála

jak překonávám bolest
když jsem doživotní mrzák ?

jak titanovej havran kde neprostupná skála !
Autor J's .., 03.11.2023
Přečteno 70x
Tipy 16
Poslední tipující: narra peregrini, IronDodo, jenommarie, RadekČ, Ophelia81, Guldrun, Anfádis, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vše s bolestí spojené.
Některým se ozývá bez přestání.
Jsi bojovník
i přes svojí bolest
uvnitř
i na těle.
Věř v dny lepší .;)

Možná má i dušičkový nádech.
.

03.11.2023 13:06:03 | jenommarie

ano bez přestání, až bych do toho i kopl, víš, když si jako kluk nemůžu ani odkopnout kamínek na cestě... ale nepoddávám se, snímky jsou dobrý, šrouby in situ, jen to neumím procvičovat, chtělo by to tak Tvoje ruce, ale vidět ty moje končetiny, to už je pro otrlou povahu... ...věřím v dny lepší, až nebude lijavec sychravec půjdu jen tak a ruce na žabičky po hladině na to ještě mám, ale bojovník už pomalu končí
...děkuji

03.11.2023 13:29:39 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí