Tvé teplo

Tvé teplo

zapal svíčku a zhasni světlo
chci cítit z tvého těla teplo

zahřej mou duši
chci cítit tvé srdce jak jemně buší

zahřej mé ruce, mé nohy, mé tělo
věčně připoután k tobě
by se mi chtělo

koukej mi do očí
těla se přetočí
ležíme na boku, na zádech, na břiše
válíme sudy z lehka a potiše

cítím tvůj dech
cítím jak tvé srdce buší
znovu seš na zádech
laskám ti uši

houpu tě v náruči, houpu tě na klíně
chci mít tvé teplo pro sebe jedině
Autor Dekil, 03.11.2023
Přečteno 182x
Tipy 9
Poslední tipující: Marťas9, Jupiterka, o3_gambit, Maze, Marten, Marry31, IronDodo, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedla se, pěkná:-)

03.11.2023 15:52:17 | o3_gambit

Moc se povedla

03.11.2023 15:46:32 | Maze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí