Na křídlech andělů

Na křídlech andělů

Anotace: ...

Kytičko moje voňavá,

jak nádherně mi voníš,

má duše Tvojí duši zná,

svým hlasem v ozvěnách mi zvoníš...

 

laskavým slovem objímáš,

mě, celé moje bytí,

když v náruči mi usínáš,

jsi mé štěstí v mojem žití...

 

Na křídlech andělů,zas tiše dlívám

a Tobě lásko má Ti píseň zpívám,

jsi touhou odvěkou,po které toužím,

do klína hlavu svou zas k Tobě složím...

 

Hledal jsem od věků, Tvůj pohled snový,

když jsme se náhle potkali,nastal nám život nový,

v Tobě se cele prostírám ,

svou vášní v Tobě hořím

Ty jsi mou vřelou modlitbou,

s Tebou své hradby bořím...

 

Na křídlech andělů,zas tiše dlívám

 

a Tobě lásko má Ti píseň zpívám,

 

jsi touhou odvěkou,po které toužím,

 

do klína hlavu svou zas k Tobě složím...

 

Autor chalcedon, 03.11.2023
Přečteno 130x
Tipy 7
Poslední tipující: kozorožka, Žluťák, Anfádis, cappuccinogirl, Emily Říhová, o3_gambit, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí