stránka

stránka

popsala si velkou část stránek v mé knize

ležel jsem a představoval si s Tebou velké vize,

ironie života? ač si anděl, rozdala si nejvíc ran,

zmizela jistota, pořídil jsem bednu plnou lan,

první láska, nevinný flirt, první polibek,

nezůstalo pro ostatní citů ani ždibek,

spálil jsem od Tebe každý cár papíru,

doufajíc nalezení mého duševního míru,

víc než to, dosáhl jsem znovu samoty,

nýbrž teď jsem to já, kdo určuje hodnoty

 

 

</3

Autor boy, 03.11.2023
Přečteno 144x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, Aramgad, zatoulané kotě, mkinka, o3_gambit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí