Hymna tichých polibků

Hymna tichých polibků

Anotace: ...

Ponoř se mnou do světa básní

kde polibky jsou jak tichá hymna

Nádherný doplněk naší symfonie,

láska, která v našich srdcích sílí

 

Tvůj dotyk má sílu něhou pohladit

jako nejkrásnější melodie mě poutá

Jsem zcela ztracená v tomto světě

když Tvé polibky se na mých rtech toulají

 

Jsou tiše hřejivé jako letní večer,

když se slunce za obzorem skrývá

Vůně Tvých polibků mě unáší za Tebou,

do světa plného lásky, co nikdy neskrývá

 

Tvé polibky jsou jak tichá výzva,

k objevování, co je nám společného

V nich nacházím klid a bezpečí,

jsou pro mě víc než slova mohou vyjádřit

 

Tak děkuji, že jsi mi daroval tuhle hymnu,

tichou píseň, kterou spolu skládáme

Tvými polibky se můj svět obohacuje,

jsou jako hudba, v níž se naše srdce proměňuje

Autor Misha, 04.11.2023
Přečteno 95x
Tipy 4
Poslední tipující: cappuccinogirl, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí