Romantika

Romantika

Anotace: co to vlastně je?

Je romantické verše skládat?
je romantické se láskyplně hádat?
je romantické srdce dát?
je romantické se všeho vzdát?
naprosto všeho vzdát se.
radovat se a společně smát se?
Společně i brečet.
Při červánkách,v poli stát
a s plných hrdel ječet.
Miluji tě……A já tebe
Pak lehnout si do trávy,
ruku v ruce,těla vedle sebe.
Je romantické zemřít spolu?
Byla to opravdová láska………
Napsáno mít na společném hrobu.
Podle mě je romantická chvíle
Kdy jsou dva u sebe a nedělí je dlouhé míle.
Kdy jsou jen oni dva a dál už nic.
To je to nejromantičtější………láska
A tak ptám se zda je něco víc?
Autor amatér, 31.03.2007
Přečteno 400x
Tipy 3
Poslední tipující: Nicola McRadish, jitaaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nic není víc :-) tohle úplně stačí ke štěstí a to na dlouhou dobu...protože, i když to tušené štěstí je opustí, dělají radost jeden druhému...a to je snad ještě lepší
krásná báseň :-)

07.01.2008 20:49:00 | jitaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí