Lásce

Lásce

Anotace: Z deníků 2023

Pst.
Necháme mluvit touhu
a zahodíme mlhu.

Do věty dáme dýchání.
Já a Ty.


Navěky.


Spojené dlaně,
co se rozchází
i současně milují.


Přikrývej, prosím,
ach milý,
naši vlhkou naději.

Má deka je prostá
a zbavil jsi mě výčitek.
Do rtů posadil si
srdce i pohárek.


Chci být Tvá v moci vzpomínek
a zažehnout opětovný plamínek.

Líbám Tě srdcem podzimu.
Oblékej se,
ať nenachladíš se
a nemáš rýmu.

Miluji Tě
a k Tobě se slovem vinu.

Rozumíš mi,
i když potácím se
ba nemám vidinu.

Jsem jiná
a občas píšu slátaninu.
V mém nitru milión propadů.

Ty však neodejdeš
a pohladíš mě na hlavu.
Jsi dárce knihy
mých příběhů.

Bez Tebe není songu.
V Tvých dlaní hraji
si jako malá na princeznu
a kvetu i pěji v lásku.
Autor mkinka, 04.11.2023
Přečteno 169x
Tipy 27
Poslední tipující: zde.neck, Misha, Jan Kacíř, o3_gambit, IronDodo, RadekČ, Marťas9, fisus, Anfádis, Kan, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

veľmi pekná krásne píšeš

05.11.2023 09:19:15 | IronDodo

Děkuji mockrát a objímám virtuálně a přeji vše krásné do dnešního dne.

05.11.2023 09:24:16 | mkinka

Krásné, Jituško :)*

04.11.2023 23:45:05 | Ondra

Děkuji za podporu a přeji vše dobré tobě Ondro.

05.11.2023 01:25:45 | mkinka

Video vytvořeno na základě obsahu díla pomocí AI.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí