Otázky nocí

Otázky nocí

Anotace: bez anotace..

V tomto čase
na přelomu dvou nocí
ptám se zase
zda mám osud prosit
aby vrátil mi náruč
která hřála
aby vrátil pohled očí
kterým jsem se dala,
aby vrátil to,
co už odnes čas
tak krátký a
neúprosný zas.
Autor Verena, 31.03.2007
Přečteno 560x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí