Proklínám

Proklínám

Anotace: zase jedna melancholická...

Prázdný pokoj,
ticho, samota,
Všude jen ledová prázdnota...

Na zemi svíčka,
co pomalu zhasíná,
a vedle dívka,
co někoho proklíná.

Proklíná tebe,
proklíná tu chvíli, kdy tě potkala,
proklíná společně strávené noci...

Všichni jí chtějí pomoci,
všichni jí mají rádi...
Tak proč ne ty?
Autor simiii, 31.03.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí