Má chuť na Tebe

Má chuť na Tebe

Anotace: ...

V srdci mé vzniká taková chuť,

citů plná, něžnost jen se vzruš

Spojení nám křídla dává,

milostný oheň v nás jako láva hoří

 

V Tvých očích světla jiskra září,

srdce mé v nich našla svůj domov pravý

Doteky Tvé, jak zázrak mě uzdravují,

v objetí Tvém úsvit radostí barevně vykvete

 

Chuť na Tebe mými žilami proudí,

s Tebou chci tančit v noci, jak vítr fouká

Milostný tanec nás v jedno spojí,

ať trvá navěky náš sladký sen podobný snění

 

Tvůj úsměv a doteky plní mou duši štěstím,

laskavý hlas jako melodie, co ve věčnosti zní

Zůstáváme spjati celou naši cestu,

procházíme řekami lásky a dáváme jim důvěru bez restu

 

Má chuť na Tebe je věčná, neochvějná,

vzpomínky na náš dotek jsou mým nejhezčím uměním

Milostná báseň, kterou Ti chci dát,

je pro Tebe láskou nesmírnou,

co zůstane navždy v srdci Tvém

Autor Misha, 07.11.2023
Přečteno 134x
Tipy 8
Poslední tipující: cappuccinogirl, J's .., o3_gambit, mkinka, IronDodo, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... a on si ju přečte a řekne já pomněnku zahodím*

07.11.2023 11:11:49 | J's ..

moc hezké, děkuji za komentář*

08.11.2023 07:48:43 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí