Jen tobě

Jen tobě

Anotace: nerozbíjej moje snění, tak silné zase není.....

Slzy za víčky,
srdce na zámek
řetízek maličký
kupa vzpomínek
nikdy jsem neměla
v náruči svou lásku
tak dlouho, aby ....
živote – tvé chyby
zavírám za vrátky
v duši
co se nesluší?
snad slzy před všemi
nechci tě vyměnit
za svázané konvence
těch bylo bez konce
ten žár cos rozpoutal
hoří mi v duši
čas ho nezmění
můžeš to zkusit
tu touhu
zdusit
...
nakonec
všechno promění
Autor Verena, 01.04.2007
Přečteno 496x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Náhodou jsem zaběhla a nelituji.
Píšeš moc hezky, budu se vracet...:))

02.04.2007 21:23:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí