Cesta za štěstím

Cesta za štěstím

Anotace: Pamatujte, že štěstí je cesta, kterou si musíme sami zvolit a aktivně pro něj pracovat

Vydala jsem se cestou, neznámou a dlouhou,

za štěstím jsem toužila, srdce plné nadějí

Sbalila jsem své sny a vydala se dál,

prorazit temnotou a slunce spatřit zas

 

Nepřátele jsem na své cestě potkala,

chorobu, pochyby a nevítanou lest

Zkoušky mi připravovala osudová ruka,

ale já nevzdala se, přestože mě zlámala touha

 

Pouště rozervaných srdcí jsem projela

vyhýbala se pastem, co štěstí vykřičí

Ve Tvých očích jsem útočiště hledala,

v teple Tvé náruče žízeň mých tužeb zůstala

 

Cesta mě přivedla na země břeh,

tam, kde štěstí pod korunou stromů spí

Byla jsem unavená, vyčerpaná a unavená,

ale ke štěstí jsem si potichu plížila blíž

 

Zde jsem jej našla, v tichu samoty,

v záři západu slunce, v klidu a potěše

To štěstí, ke kterému jsem směřovala,

bylo skutkem lásky a sdílenými chvílemi nekonečně bohaté

 

Vezmu Tě za ruku a spolu se vydáme,

po této cestě, tou nekonečnou a krásnou

Cesta za štěstím, plná lásky a radosti,

s Tebou po boku, dokud život bude trvati

Autor Misha, 08.11.2023
Přečteno 76x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, cappuccinogirl, IronDodo, o3_gambit, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí