Vzpomínám

Vzpomínám

Anotace: Z deníků 2023

Upínám zrak na naši snídani.
Byli jsme a vlastně se nikdy neoddělili.
Slova, úsměvy v kládách osudu.

Já učila se být pozitivní
přes svoji melancholii.
Pro Tebe na chvilku
nebudu mluvit o smutku.

Na moment, k nohám Ti padnu.
Milovaný oříšku.

Ruce mám zkřehlé
a na prsu naši pohádku,
co letí vesmírem
i maluje trianglem.


Zavři oči
ukonejšíme se
nejen snem.

Jsem jaro
a baštím souzvukem.
Autor mkinka, 08.11.2023
Přečteno 125x
Tipy 33
Poslední tipující: Ďábel sám, Misha, Iva Husárková, nehledaná, zde.neck, Sonador, IronDodo, RadekČ, Frr, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky jsi to napsala, Jitunko*

08.11.2023 13:43:03 | Alala

Děkuji zlatíčko

08.11.2023 13:43:21 | mkinka

Mikinko, krása.

08.11.2023 11:07:34 | cappuccinogirl

Děkuji mockrát.

08.11.2023 11:17:17 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí