Jediná

Jediná

 

Vryly jsme se do paměti,

na fotkách je už jen tma,

přehráváme vzpomínky,

ať zůstane živá aspoň jediná,

 

jediná, u které slzy,

nepálí jak žhavý kov,

ta, díky níž snad uchováš,

těch pár posledních hezkých slov,

 

že jich předtím bylo tolik,

pak znesla se nad nimi bouř,

v lásce místo usmíření,

pohltil nás černý kouř,

 

už si vlastně nevzpomenu,

o čem jsem to chtěla psát,

jediné na co vzpomínám,

že přála jsem si milovat.

 

Autor Vicrama, 08.11.2023
Přečteno 101x
Tipy 18
Poslední tipující: Ondra, Anfádis, Iva Husárková, Marťas9, Fialový metal, IronDodo, Bufik, MatyhoZmaty, o3_gambit, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A hlavne byt milovana ;-)

16.11.2023 20:13:04 | Veru

Je to tak :)

19.11.2023 15:47:47 | Vicrama

Objimam pevné.

08.11.2023 19:50:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí