Tvoj obraz

Tvoj obraz

Anotace: Jedna staršia

 

Tvoj obraz mi zas nedal tejto noci spať
a ja chodil som ako už veľa krát
tadiaľ kde tvoj slnka jasný svit
mi oči slepil a kvapka, ktorá slzavie
veď ona dobre vie
že neviem bez teba žiť.

V mojej mysli vždy si vzkvetla,
ako na oblohe nebeské svetlá
na vlnách lásky od tých čias
stále mi srdce hynie
stráca sa v hlbočine
podpísané pod tvoj krásny obraz.

Skrytá medzi toľkými ženami
milovaná šialene bozkami
plná tajomnej moci
hľadím stále na teba,
ako na tú hviezdu, čo svieti z neba
do tmavej noci.

Ticho vôkol ma mýli
som ako strom, ktorý nemá sily
v storočnej záhrade stáť.
Márna je moja sila
túžbou si si ma podmanila
ako ti povedať, že mám ťa rád.

Autor IronDodo, 09.11.2023
Přečteno 119x
Tipy 20
Poslední tipující: Iva Husárková, Vicrama, Bufik, narra peregrini, Kan, Anfádis, cappuccinogirl, RadekČ, Psavec, o3_gambit, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je nádherná...
Je zvláštní, že někdy si člověk vůbec neví rady s tím, jak vyjádřit city, který jsou v něm...přetejkaj...a ten druhej je nevnímá, neví... zatra, viď??? :-)*

09.11.2023 14:31:58 | cappuccinogirl

Moc se mi líbí...*

09.11.2023 13:39:53 | RadekČ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí