Láska je počasí

Láska je počasí

Anotace: ...

Láska je počasí, co srdce hřeje,

jako sluneční paprsky na tváři

Svěží jako vánky, které víří,

v oku se zrcadlí, jako jasné děje

 

Jako jarní déšť, co květům života dává,

láska obnažuje nejkrásnější barvy

Jako růže krása svou vůni zahání,

nechává za sebou stopu, kterou nic nenahradí

 

Láska je počasí, co oblačnost rozptýlí,

sluneční paprsky v chmury promění

Pocity v srdci jako vítr doletí,

bez ohledu na všechny překážky a hranice

 

Láska je počasí, co do téhle země zazpívá,

melodii lásky v duši rozehrává

Ať prší nebo svítí, vždycky víme, že tu je,

láska je počasí, které nám život zdobí a zahřívá

Autor Misha, 11.11.2023
Přečteno 105x
Tipy 10
Poslední tipující: o3_gambit, IronDodo, Žluťák, mkinka, Psavec, cappuccinogirl, Marťas9
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí