flow ::bez názvů::: 7

flow ::bez názvů::: 7

ze zlatých šupin zbyl jen stín
ani dnes tě nechytím

jsem pirát
ale kde jsi ty poklade

lovit mám jitro

jitro je bez názvu celé v nenáladě

po noci zůstaly je odlesky ryby

mám snad já šaty její si obléci
když ani včera nešly svléci že zadrcly se sliby
a láska při dotecích vysmekla se

mám snad já bez názvu plout v její kráse?


… a řekla jsi jen kdybys !

u ploutvonožky nesahal
zůstal na nich izolant
nylonová vlákna
a v srdci návnada
k níž ses nedostal že němá nástraha

ale já když prsty chladnými jel výše
začala jsi vzdychat
a pak
že ryby musejí se chovat tiše


… a tak si šupinové šaty navlékám
aspoň cítím jaké to je slunce
a odplouvám
Autor J's .., 13.11.2023
Přečteno 81x
Tipy 17
Poslední tipující: cappuccinogirl, o3_gambit, Iva Husárková, Anfádis, Psavec, Ophelia81, šerý, IronDodo, RadekČ, narra peregrini, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí