Milostná píseň

Milostná píseň

Anotace: Možná je to málo, co nám čas vyměřil, ale někdy, když zavřu oči, tak aniž bych snila, cítím tvou blízkost..

Milostná píseň za šera
jež sama nemá zdání
že žije jen touhou večera
kdy naše milování
obléká do snů anděla
a hodinám se brání
neví, že čas je příšera
s níž marný boj se svádí
neříkej že tak docela
je málo čekat na svítání
neříkej, vždyť by neměla
vědět, že se neubrání
Autor lampicka, 01.04.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejen u tebe

01.04.2007 11:09:00 | Lisa Kloboučková

Líbí a bude to všeobecně poplatné protože to platí i u mne.

01.04.2007 10:54:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí