Neopětovaná láska

Neopětovaná láska

Anotace: ...

V srdci zůstala neopětovaná láska,

co plápolá, ale snů se nedotýká

V očích bezútěšný tanec slz,

hledá cesty a objímá pouhé prázdno

 

Vzpomínky se mísí s touhou a bolestí,

v duši se osamělá touha skrývá

Jako pták, který uvízl ve větvích,

moje srdce ve svém vlastním rákosí trpí

 

Kdo byl ten, kdo měl mou lásku přijmout,

ale odmítl ji a upřel svou námahu?

Byla jsem zatracená k bloudění,

když jeho srdce milost jen kradlo

 

Nekonečné očekávání mi zlomilo křídla,

ve vzduchu se rozbitá naděje šíří

I přes bolest a žal mi síla zbývá,

snít o lásce bez hranic

 

Tak sním o láskyplném doteku,

o sladkých polibcích, které vyplní mou duši

Možná jednoho dne se mé sny stanou skutečností,

neopětovaná láska svou sílu najde

 

Nebo snad láska není jen o obdarovávání,

ale osekaných křídlech, která se dokážou zahojit

Chci tomu věřit, ať mám důvod naděje,

že i neopětovaná láska svou krásu skrývá

Autor Misha, 15.11.2023
Přečteno 79x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, IronDodo, o3_gambit, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nekonečné očekávání - zlomená křídla... Miško, jsi vážně skvělá, tohle je nádherný vyjádření toho, co někdy musíš zaplatit za lásku. Krásnej večer tobě, kamarádko milá.

15.11.2023 19:22:30 | cappuccinogirl

hodně vyskoká cena se musí za lásku zaplatit, ale někdy to stojí opravdu za to, kamarádko milá...

16.11.2023 20:01:42 | Misha

Neopětovaná láska...ta bolí hodně:-/

15.11.2023 07:16:01 | o3_gambit

ta bolí hodně, opravdu někdy moc, že se ta bolest nedá ani unést

16.11.2023 20:02:09 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí