Bez Tebe mě je jenom půl

Bez Tebe mě je jenom půl

Anotace: ...

Bez Tebe je mě jenom půl,

jako kytička bez vůně

Srdce muškou, která nenaletí,

bez Tebe jsem všechno, jenom nedokončený let

 

Tvá přítomnost pro mě znamená tolik,

jako sluníčko pro květ v dešti

Tvůj úsměv mě naplňuje radostí,

bez Tebe je jen neustálé trápení

 

Jak můžu žít bez Tvých něžných doteků,

bez Tvých slov, která mi sílu dodávají

Bez Tvého objetí, které mě chrání,

bez Tebe jsem jen polovina celého světa

 

Tvoje oči jsou jako zářivé hvězdy,

jsi mou inspirací, můj zdroj štěstí

Bez Tebe je každý den jen suchý prach,

bez Tvé lásky mi všechno důležité chybí

 

Tak prosím, nikdy mě neopouštěj,

dej mi šanci být Tvým protějškem

Spolu prolomit hranice dokážeme,

bez Tebe bych byla jenom poloviční člověk

 

Bez Tebe je mě jenom půl,

tou druhou polovinou jsi právě Ty

Bez Tebe je život jenom stínem,

s Tebou je plný radosti, lásky a krásy

Autor Misha, 15.11.2023
Přečteno 117x
Tipy 10
Poslední tipující: cappuccinogirl, Psavec, IronDodo, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to překrásné, zlatíčko, opravdu si ten Tvůj musí říci, kde moje kytička milá je a nebo spíš kde jsem to já, že ji nevnímám. :-) ST.

15.11.2023 07:32:17 | Zjevná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí