Lasce

Lasce

Vidím před očima
Tvoje bílá krásná prsa
Jsi ta nejvoňavější rostlina
co s větrem neúnavně trsá..
Slyším tvé něžné vzdechy
podobající se začínijící erupci
Která zastíní slunce oblaky
a vyvolá milování destrukci ..
Cítím tvè doteky
Chvějící se jako malé kotě
Které musím zabalit do deky
V chladné podzimní
slotě..
Chutnáš po nejsladších malinách
co dozrávají v září
I v našich výšinách
Kouzlí úsměv na krásné tvé tváři..
Voníš láskou lásko
jak žena co poprvé políbila svoje dítě polila ho mateřskou láskou
Řekla ...miluji tě..❤️
Ten šestý smysl mám jen já
Mám tebe lásko má ????..
Uvnitř mne jsi schovaná..
Navždycky tam budeš lásko má .
Autor Maze, 15.11.2023
Přečteno 106x
Tipy 9
Poslední tipující: martinaV, V.N.Losinský, Psavec, mkinka, Pettie, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

O lásce píšeš hezky.

26.11.2023 19:07:06 | mkinka

Páči sa!

15.11.2023 13:23:55 | Pettie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí